Radošās konditorejas meistarklases / kūku dekorēšana /vafeļziedu dekors/ dizaina kūkas

No 23.02.2018 esmu dekrēta atvaļinājumā, meistarklases nenotiek.

Es mīlu ēdienu, lai noskatīties spied šeit

Lūdzu ņemiet vērā pirms pieteikties:

– Jūsu rezervācija būs spēkā tikai pēc priekšapmaksas veikšanas.
– Priekšapmaksas netiek atgrieztas vai pārnestas uz citu reizi., ja vien MK atceļ organizators.
– Ja Jūs izmantojat DĀVANU KARTI (ierakstiet dāvanu kartes numuru atbilstošā laukā)
-Ja Jūs piesakaties ar DK un neapmeklējat MK Jūs DK vērtība samazinās par 20EUR.

–  MK ir balstītas uz radošo konditoreju nevis akadēmisko, līdz ar to nodarbības nav paredzētas praktizējošiem konditoriem.
– rūpīgi pārbaudiet vai izvēlētā datumā notiek Jums vēlamā meistarklase un vai tā notiek Jums piemērotā laikā.
– pārbaudiet vai Jūs pareizi norādījāt savu e-pastu. Kļūdu gadījumā, Jūs nesaņemsiet automātisku apstiprinājumu un papildus informāciju.
– Ja vēlaties pieteikt vairākas personas vienlaicīgi, pieteikums jāaizpilda par katru personu
—————————————————————————————————-
– MK grafiki tiek publicēti, katra tekošā mēneša 1-2 datumā.
– Pierakstīties var tikai mājas lapā www.yvette.lv, uzspiežot ar kursoru uz izvēlētās dienas un aizpildot pieteikumu
– Neeksistē “gaidītāju rinda” vai jebkāda cita rinda.
– MK apmeklēšanu var uzdāvināt, iegādājoties dāvanu karti

Vieta: Yvette studija Grostonas ielā 21
Ilgums: 3-4h
Valoda: LV/RU
dalībnieku skaits 6 personas grupā

!!! PAPILDINĀTS GRAFIKS DECEMBRIM

There are no services available for this day.x
2018 September
Monday
Tuesday
Wednesday
Thursday
Friday
Saturday
Sunday
Aug 27
Aug 28
Aug 29
Aug 30
Aug 31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
-Ir vietas
-Rezervēts

Reservation

Please select the days from calendar.

MEISTARKLASE

ZIEDI = vafeļziedi = kūku dekors


Vafeļziedu pagatavošanas pamatprincipi. Papīra veidi un to izvēle. Darbs ar papildus instrumentiem un palīgmateriāliem, to veidi un izvēle. Dažādas tehniskas ziedu pagatavošanā, ar un bez palīgmateriāliem. 1. Abstraktie ziedi. 2.Peonija 3. Roze 4. Orhideja. Darbošanās laiks ~11.00-16.00/17.00. Vērtība 95EUR

SVĒTKU KŪKA / Cidoniju-karameļu ar ēdamiem ciedru čiekuriem / DECEMBRIS


Cidoniju-karameles muss, cidoniju krēms, ananāsu griljāža, šokolādes dzērveņu kraukšķis, karameles-dzērveņu biskvīts. Dekorā: tumšā šokolādes-kakao glazūra. Ēdamie, pašizgatavotie ciedru čiekuri. Katrs gatavo sev kūku 1kg-1,2kg svarā un divus ēdamos ciedru čiekurus.

SĀĻIE OKTOBRIS-NOVEMBRIS


eklērs – provancas garšvielu plaucētā mīkla ar olīveļļu. Sāļais garšvielu “kraklēns”.  Zaļumu krēms. Pildīts ar lasi vai prosciutto. eklērs – plaucētā mīkla, avakado krēms, ceviche pildījums. tartaletes – smilšu mīkla ar parmezānu, sāļais “franžepāns”, siera krēms, tomatu marmelāde. tartaletes -smilšu mīkla ar parmezānu, spinātu artišoku pildījums. Vērtība 60,-EUR    

EKLĒRI OKTOBRIS – NOVEMBRIS / DECEMBRIS


Plaucētā klasiskā mīkla. 1. Uzputotais riekstu krēms – ganach ar karamelizētām riekstu lauskām. 2. Kokosriekstu / rīsu pudings ar ananāsu brunoise 3. Karameļu vārītais krēms 4.Mango vārītais krēms ar 0gu marmelāde. Katrs gatavo+/- 10-12 eklērus. Pildījumi var nedaudz mainīties atbilstoši sezonai un noskaņai Cena 60eur/persona

TARTES OKTOBRIS-NOVEMBRIS


Karameļu-riekstu tarte – smilšu porainā mīkla, riekstu vārītais krēms, vaniļas krēms, mīkstā karamele. Ābolu (vai rabarberu) & dzērveņu tarte – smilšu mīkla, mandeļu drumstalu kraukšķis, ābolu vai rabarberu pildījums, dzērveņu muss.

MACARONS OKTOBRIS-NOVEMBRIS


Praktiskā apmācība macarons gatavošanā pēc ITĀĻU metodes (ar sīrupa vārīšanu). Pildījumi:  Marakuja&Piena šokolāde, Mango, Upene&Baltā šokolāde.